UA-100768763-1 Jump to content

Is it a bug on forum?


Recommended Posts

I don't know Ady, I'm usually signed in until I run a sweep through my system(Thank you for that tip by the way ;)) and when I came back in the forum I had to sign myself back in :confused: I didn't have any problem signing in, but this might be a legit complaint. As far as bugs, I remember my first trip to the Phillipines like it was yesterday :lol::P:lol::P

Link to comment
Share on other sites

This just happens to me when I click the back button, instead of going to the top and clicking Forums.

Glomit

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ady or anyone on the staff, I'm hoping you can help me out. Every once in awhile I click on the forum and I'm signed off and it's not on my end. Since I just did a swipe of my computer last night. Which is why I'm letting you know about the situation. The first time it did this, I thought it was a fluke, now I'm a little worried and wonder if I need to change my password. Let me know if the above does or doesn't make sense, as I'm befuddled :lol:

Link to comment
Share on other sites

Thanks Shane, appreciate the feedback on this :) I thought it was weird, glad to see I'm not the only one. Sorry for not catching this sooner, I was preoccupied with getting my blood pressure to a lower level recently :lol: But appreciate you reassuring me that it wasn't just me ;)

Link to comment
Share on other sites

Will look into it, havent yet as you cunningly hid these posts in a spam topic

Not sure if this was directed at me or Shane Ady? But the last time I checked, the title of this thread said bug on forum? And since this seemed more like a tick, I posted my question here. Considering this is the last topic discussed, I didn't see the sense in starting a seperate thread on a similiar topic. Remember, not all of us are computer guys. So I didn't catch that this was a spam topic. Sorry you didn't catch this, glad to see the problem might be fixed. I honestly just wanted to see if anyone else was having this problem and Shanester reassured me that I'm not.

Link to comment
Share on other sites

Will look into it, havent yet as you cunningly hid these posts in a spam topic

Wait, wait, wait. I might not have caught on as quickly, but is this a spam topic or just simply a topic about smam?

Or both! :tongue:

Glomit

Link to comment
Share on other sites

There's always one in a crowd Glomit, the comedian :rolleyes::lol::P Ady, I haven't had the issue again, so I'm thinking it was fixed on my end. Of course I think it helps that I'm cleaning up my computer every few days too ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...