Jump to content


Photo

sig line pic


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 Webhead

Webhead

    These arms, like two snakes!

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,688 posts

Posted 13 July 2009 - 07:21 PM

It's no longer working, yet I checked imageshack and it's still up there. Did something on the board change and I missed it? Mine was an animated Civil war tag

#2 Amazing.JL

Amazing.JL

    Back in the office! :)

  • Moderator
  • 2,527 posts

Posted 13 July 2009 - 11:15 PM

Yeah it's kinda hard to miss that sig-line pic. wink.gif

I don't think any changes have been made. I did a couple of tests and it seems something is wrong with the link of your image. Other image links from imageshack work. When you paste your image link to your browser's address bar it returns a 404 error that possibly indicates that the image cannot be found. If the link was working properly, the image should come up from outside of the forum and your link does not. Do other images in your imageshack gallery work?

Have you tried re-uploading the pic again to imageshack to create a new image link and replace the old link in your signature line with the new one?
==================================================================
Are You New? Go Through the Posting Training Program. (Click Here)
Are you aware we have a Flea Market Policy? (Click Here)
Looking for something? Try the Search Feature. (Click Here)
We are all here to have a good fun time, don't take comments personal.

==================================================================

#3 Rad

Rad

    Thread Necromancy - 15 years in Iso, Creep!

  • Moderator
  • 3,497 posts

Posted 13 July 2009 - 11:55 PM

I lost a pic that was hosted at imageshack too. I think they were hacked recently so it may be something to do with that.

#4 Amazing.JL

Amazing.JL

    Back in the office! :)

  • Moderator
  • 2,527 posts

Posted 14 July 2009 - 12:27 AM

QUOTE (Rad @ Jul 14 2009, 12:55 AM) <{POST_SNAPBACK}>
I lost a pic that was hosted at imageshack too. I think they were hacked recently so it may be something to do with that.

it sure could be that! I have had problems in the past with imageshack which is why I've gone to mainly using photobucket as much as I can.
==================================================================
Are You New? Go Through the Posting Training Program. (Click Here)
Are you aware we have a Flea Market Policy? (Click Here)
Looking for something? Try the Search Feature. (Click Here)
We are all here to have a good fun time, don't take comments personal.

==================================================================

#5 minimadman

minimadman

    I am Groot.

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,013 posts

Posted 14 July 2009 - 08:50 AM

QUOTE (Webhead @ Jul 13 2009, 09:21 PM) <{POST_SNAPBACK}>
It's no longer working, yet I checked imageshack and it's still up there. Did something on the board change and I missed it? Mine was an animated Civil war tag

Yours was an animated Elisha Cuthbert tag that happen to say Civil War. Maybe it ceased to be because it was too awesome.

#6 Danny

Danny

    Occasional visitor

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,124 posts

Posted 14 July 2009 - 11:38 AM

we must get that back, it's the most eyecatching sig on here! It's a fixture now, people come here to see it!
Come see the all-new, all-different Minimates Central!

#7 Webhead

Webhead

    These arms, like two snakes!

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,688 posts

Posted 14 July 2009 - 05:07 PM

QUOTE (Danny @ Jul 14 2009, 01:38 PM) <{POST_SNAPBACK}>
we must get that back, it's the most eyecatching sig on here! It's a fixture now, people come here to see it!



I can't count how many PMs I get asking who the chic is lol.

I'll try uploading the pic again or using photobucket. Thanks guys!

#8 Webhead

Webhead

    These arms, like two snakes!

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,688 posts

Posted 15 July 2009 - 05:10 PM

back in business!!!!!!!!!!

#9 Reideen1313

Reideen1313

    and then Buffy staked Edward. The End.

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,268 posts

Posted 15 July 2009 - 06:32 PM

Whenever I come across one of your posts, I lose a couple minutes of my day watching it over and over again.

#10 Webhead

Webhead

    These arms, like two snakes!

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,688 posts

Posted 15 July 2009 - 07:17 PM

I need to watch that movie again.

#11 jason4444

jason4444

    Just add water and stir

  • Members
  • PipPipPip
  • 165 posts

Posted 14 December 2011 - 12:40 PM

I think this is the right area to post this...if not please advise. Anyway, I'm having a signature problem. Can someone please help me? At the bottom in the signature area I have my links to my "trades and want to buy section". For some strange reason my codes are all jacked up and you get a error. So...my question is. Can someone please remind me (or send me the link) to the correct area so I can type in the code to fix my codes. I know it start with <a href="http:// or something like like.

Basically, I need help fixing my code.

Thank you in advance.

Old Man Jason

#12 Bob Harris

Bob Harris

    What do you think?

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,560 posts

Posted 14 December 2011 - 12:59 PM

Go to your profile -> change signature and click on the link icon (next to the smiley).
Then inster your link (this here: http://www.minimatem...49) where it says "URL" and type something fancy wher it says "Link text" and you're done, old man Jason.
:biggrin:

Is that what you wanted?

#13 jason4444

jason4444

    Just add water and stir

  • Members
  • PipPipPip
  • 165 posts

Posted 14 December 2011 - 01:00 PM

Hey Bob!

I think that is it. Let me try it out. Thank you brotha!!!

jason

#14 Bob Harris

Bob Harris

    What do you think?

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,560 posts

Posted 14 December 2011 - 01:09 PM

You're welcome. ;)

The link to your trade thread isn't correct. Take this one here: http://www.minimatem...ndpost&p=139495

#15 jason4444

jason4444

    Just add water and stir

  • Members
  • PipPipPip
  • 165 posts

Posted 14 December 2011 - 01:15 PM

You're welcome. ;)

The link to your trade thread isn't correct. Take this one here: http://www.minimatem...ndpost&p=139495



I just fixed it. I just forgot how to do it all. I owe you a beer!

Thank you!!

Old Man Jason




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users